Op de fijne voorjaars- en zomeravonden met behaagelijke temperaturen is het fijn om nog even buiten te blijven zitten en te genieten van de rust en kalmte buiten. Ook voor een feestje of gezellig samenzijn met vrienden en familie kan een verlenging van de avond heerlijk zijn. 

  Tuinhaarden creëren sfeer

  Creëer sfeer en gezelligheid in de tuin en op het terras met één van deze stijlvolle tuinhaarden. Met een tuinhaard kun je op een verantwoorde wijze een mooi vuurtje stoken. Daarbij zien deze buitenhaarden er prachtig uit. De haarden hebben een robuust uiterlijk door de matzwarte coating op staal. Door deze afwerking gaan ze lang mee en kun je er lang van genieten!

  Klik voor het volledige overzicht tuinhaarden.  buitenhaard
  tuinhaard
  tuinhaarden
  buitenhaarden
  haard tuin

  De tuinhaarden zijn voor aantrekkelijke prijzen te verkrijgen en zijn van degelijke, duurzame kwaliteit. De verhoogde schoorstenen zorgen ervoor dat de rook boven de zitplek wordt afgevoerd. Een aantal tuinkachels zijn tevens voorzien van een extra houtopslagplek en sommige worden geleverd inlcusief vuurpook. 

  Tuinkachel kopen online
  Deze kachels voor in de tuin zijn eenvoudig te bestellen bij VanKaarstotServet. Ze worden goed verpakt verzonden, zodat ze onbeschadigd worden geleverd. Met een paar simpele montage-handelingen is de haard klaar voor gebruik en kunt u er direct van genieten. Je kunt er een tuinkachel kopen met online voordeel en met de best service.

  Ook haardhout kopen is er natuurlijk mogelijk. Dit is te bestellen in netzakken of strak gestapeld op een pallet. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten.  haardhout,haardblokken,haardhoutblokken,houtblokken,openhaard hout,brandhout,essen,berken