Vuurtafel in de tuin

  Mee met de trend: vuurtafel in de tuin

  Het is een product voor op het terras of in de tuin dat de laatste jaren echt in opkomst is: de vuurtafel. Niets is dan ook zo gezellig als een leuk vuurtje om met zijn allen fijn rond te hangen en te zitten als het doorheen de avond wat koeler begint te worden. Natuurlijk zijn er voor een vuurtafel in de tuin wel wat alternatieven wat de vraag oproept: waarom kiezen voor een vuurtafel in de tuin? We zetten even de grootste voordelen van een dergelijke vuurtafel in de tuin op een rijtje.

  Gezelligheid troef

  Een vuurtafel in de tuin zorgt ervoor dat je het hele jaar rond kunt genieten van gezelligheid die anders alleen aan de zomer is voorbehouden. Neem een cocktail in de hand wanneer de zon schijnt, kies voor een beker glühwein wanneer Kerstmis eraan komt of een rode wijn wanneer het smaakt. Wanneer je wilt geniet je van de aangename warmte die een vuurtafel in de tuin voor jou creëert.

  Veilig en zonder poespas

  Een vuurtafel in de tuin is een pak veiliger om rond te zitten dan enkele van de bekende alternatieven zijn. Dit designmeubelstuk werkt immers op gas en dat betekent ook dat je geen rekening moet houden met as of met houtvonken. Bovendien is de vuurtafel in actie laten treden ook ontzettend simpel: even aan een knopje draaien en je bent er klaar mee.

  Weinig onderhoud

  Een vuurtafel in de tuin is in tegenstelling tot veel van de alternatieven een keuze waarbij je geen rotzooi hebt. Houtskool rapen is nou niet bepaald geweldig leuk en ook de vegen die houtskool maakt moeten gekuist worden. Niets van dat alles bij een vuurtafel in de tuin en bovendien vraagt het geheel weinig onderhoud. Zonder er iets aan te doen gaat een dergelijke vuurtafel gemakkelijk jaren mee. Bovendien is het product geschikt voor zowel extreme koude als extreme warmte.

  Voor elk wat wils

  Vuurtafels komen in alle soorten, maten en kleuren die je je maar kunt bedenken. Je kunt kiezen voor een rond exemplaar, voor een vierkant, eentje met een beschermende rand rond het vuur, eentje zonder tot zelfs een statafel. Er is dus vast en zeker een vuurtafel voor iedereen en eentje die bij elk mogelijk interieur past.

  Gebruiksvriendelijk

  Voor het aansteken van een vuurtafel in de tuin heb je geen hout nodig. Dat scheelt al heel wat qua sjouwen en opslagruimte en bovendien heb je geen rookontwikkeling. Geen rook die in de kleren kruipt, geen last van de stank die blijft hangen en toch de gezellige warmte die je mag verwachten. Je zou voor minder kiezen voor een vuurtafel in de tuin.

  Een blikvanger

  De grootste reden waarom je zou kiezen voor een vuurtafel in de tuin is en blijft toch voornamelijk dat het een ontzettend knap designstuk is. Een vuurtafel is een echte eye-catcher die er gewoon bijzonder stijlvol en leuk uit ziet. Het is een element van jouw interieur dat het geheel naar hogere hoogtes stuwt.

  haardhout,haardblokken,haardhoutblokken,houtblokken,openhaard hout,brandhout,essen,berken