Haardhout Online Kopen

  Voordelig uw openhaardhout bestellen

  Lumbersexual is de term voor hippe hipsters die op houthakkers lijken. De dagen van de goed verzorgde metroseksuele man zijn misschien alweer voorbij, en hoewel deze mannen op het eerste oog ruig en onverzorgd lijken, is de lumbersexual-trend er ook eentje van veel grooming-werk.


  De lumbersexual man is in wezen een stedelijke houthakker. Hij is gespierd, draagt ​​dure flanel, heeft een indrukwekkende baard die nauwgezet onverzorgd is en het ultieme gevoel van mannelijkheid vertegenwoordigt. Het uiterlijk van de lumbersexual

  man kan worden omschreven als iets dat lijkt op een hipster-buitenmens hybride. Hij heeft een flanellen geruit overhemd en vaak ook een stevig paar bretels. Je zult hem echter niet vinden in het bos.

  De lumbersexuele man ziet er misschien wel uit alsof hij elk moment het harde werk van zijn voorvaderen weer op kan pakken. Nu loopt hij echter de Starbucks binnen met een MacBook Pro bij zich.

  Net toen we allemaal dachten dat we de baard-piek hadden bereikt, is er een verrassende ontwikkeling gebeurd in de fascinerende wereld van de mannelijke verzorging. De lumbersexual is hier, met zijn baard, geruite hemd, rugzak en kunstig smerig haar nauwelijks ingesloten door zijn verstandige wollen hoed.

  Waarschijnlijk ken jij er ondertussen, net als ik, al meerdere die er in de stad rondlopen. Ze hebben plotseling een soort van ruraal getint wapentuig gekregen (bijlen, pijl en boog, kleine messen die ze gebruiken om bierflessen te openen op feestjes). En ik heb gemerkt dat als je in bepaalde gebieden lang genoeg rondloopt, de immense hoeveelheid ruitjes in de kleding je uiteindelijk het gevoel geeft dat je je leven in een optische illusie doorbrengt.

  Maar de vraag op ieders lippen, zoals bij de meeste nieuwe trends, is: jongens, is dit goed? Is het goed voor mijn vriend om zijn muren te versieren met oude berenvallen die hij op eBay heeft gekocht? Is er een probleem met het jezelf kleden in een robuust houthakkersjack voor je dagelijkse migratie van je studio appartement naar de lokale koffiebar? Is er iets fundamenteel mis met jezelf ruw noemen terwijl je net 20 minuten van je ochtend hebt doorgebracht om je baard subtiel bij te punten in de badkamerspiegel?

  Allemaal hele terechte vragen. Maar lumbersexuals denken zeker niet serieus dat we geloven dat hun broodjes met pulled pork zijn gemaakt van wild zwijn dat ze in de gemeenschappelijke tuin achter hun hoge appartementen hebben gedood. Het is meer een contra-reactie op de meer vrouwelijke metrosexuele stroming die nu plaats moet maken voor de “echte” man.

  Mannen die nu in het echte leven een hipster baan hebben als webdesigner of data scientist. Deze mannen verkennen hun mannelijkheid  en speelt met het concept van hoe mannelijkheid eruit zou moeten zien. Hij is tegelijkertijd zowel agressief gehecht aan de traditioneel mannelijke look en volledig verwijderd van de levensstijl die het adverteert. Hij serveert ons nu een hypermasculine-esthetiek met een onbeschaamde ironische grijns.

  Het is een ode aan mannelijkheid, terwijl ze zichzelf tegelijkertijd juist niet zo serieus nemen. Een mooie nieuwe beweging waar de stad lang op heeft gewacht.

  haardhout,haardblokken,haardhoutblokken,houtblokken,openhaard hout,brandhout,essen,berken